zondag 11 augustus 2013

NIEUWE COLLECTIE VAN BAGZ4YOU

NIEUWE COLLECTIE


Zittend achter mijn bureau met de ramen open -het is n.l. vandaag 30 graden-, kan ik alleen nog maar aan tassen denken en erover proberen te schrijven wat de nieuwe collectie moet worden. Deze week komt er elke dag een doos binnen met winter tassen die we vorig seizoen al besteld hebben -in deze branche is het altijd vooruitlopen op de mode-. Elke dag is het dus weer een verrassing om te zien wat er in de doos zit. Ik verbaas me steeds weer over de mooie kwaliteit en kleur die ze hebben. Dan komt het leuke werk, foto’s maken en ze heel snel op de site zetten, want wij willen jullie de nieuwe collectie natuurlijk zo snel mogelijk laten zien. De trend voor de winter is zwart met krokodillenprint of slangenprint.

 

De collectie portemonnees is nu ook weer vernieuwd en heel inventief te noemen. Een portemonnee met telefoonhouder. Hoe praktisch is dat. Alles wat je nodig hebt in een hand.

 

Ook willen wij je aandacht vragen in de nieuwe collectie voor de vernieuwde site te kijken en je te verwonderen over onze nieuwste aanwinst een GADGET voor in je tas. Het nieuwste van het nieuwste en alleen bij ons te koop, namelijk een TASSENLICHT voor de prijs van Euro  24,95. Vanaf nu hoef je niet meer naar je sleutels of whatever te zoeken, je ziet in een oogopslag wat er in je tas zit met dit heldere licht. Verpakt in een zwart doosje is het ook een leuk cadeau voor je vriendin of vriend. Het is dus de moeite waard snel op onze site te kijken om al deze nieuwe dingen te bewonderen. Tot ziens  bagz4you.com

 


nieuwe-collectie-handbag-light-001


 



NIEUWE COLLECTIE VAN BAGZ4YOU
http://blog.bagz4you.com/wp-content/uploads/2013/08/Bagz-4-you-2-770x1024.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten