maandag 23 december 2013

JESSICA BIEL MET EEN CHANEL CLUTCH OP HET MoMA BENEFIET

CHANEL


Laatst was Jessica Biel bij de MoMA 2013 film benefiet in NYC te zien, terwijl ze een aanzienlijk assortiment van Chanel liet zien. Haar witte jurk is van de Chanel Resort 2014 Collectie, en al was deze niet bepaald voor een herfstachtige dag geschikt, denk ik dat ze het hier goed maakt met de juiste accessoires. Haar prachtige clutch is een heel speciale Chanel Lego Pearl Clutch. Vandaag de dag kosten eenvoudiger modellen clutches ongeveer 10.000 Dollar, dus je kunt wel nagaan hoe duur deze moet zijn voor de gemiddelde consument. Gelukkig voor Jessica krijgt zij nogal veel spullen te leen, dat betekent GRATIS (haar man Justin Timberlake bijvoorbeeld kreeg onlangs 600 Tom Ford goodies voor zijn tour aangeboden. Ik denk dat dit niet alleen freebies zijn).


Het Thema van MoMA’s benefiet was trouwens een “eerbetoon aan Tilda Swinton”. Ik wilde dat Tilda ook maar half zo mooi gekleed was als Jessica Biel. Tilda houdt meer van low-profile -behalve natuurlijk als er vreemden mee kijken. Clutches zijn voor de feestdagen weer een must-have, van fraai zijde tot stoer leer, op www.bagz4you.com vind je

alle soorten voor veel minder dan 10K.






JESSICA BIEL MET EEN CHANEL CLUTCH OP HET MoMA BENEFIETchanel, Chanel clutch, Chanel Resort, fashionblog, JESSICA BIEL, mode, Moma benefiet De Vele Tassen Van..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten