zaterdag 4 januari 2014

Berba

BERBA


In 1974 begon Ruud Kuckelkorn na jarenlange ervaring in zijn ouderlijk bedrijf met het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige Berba tassen en kleinlederwaren. Als merknaam gebruikte hij de namen van zijn beide kinderen Berry en Bas: berba.
Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving.

Vanuit de moderne vestiging in het Zuid-Limburgse Voerendaal worden alle collecties ontworpen en gedistribueerd.


Berba gebruikt Kalfsleder van de hoogste kwaliteit. Als grondstof voor de collecties worden uitsluitend Europese kalfshuiden gebruikt. Het looiproces verloopt conform de allerhoogste milieunormen en is vrij van giftige stoffen. Het leder heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en heeft bovendien een uiterst soepele en zachte “touch”. Deze touch is de voornaamste oorzaak voor de bewondering die er bestaat voor het merk. Uniek: bij veel producten is niet alleen de buitenzijde, maar ook het gehele interieur gemaakt uit het mooie kalfsleder.


Doordat het leder door en door geverfd is, behouden de producten hun oorspronkelijke kleur.


Berba Handtassen


Berba Damesportemonees


 


 



BerbaBerba Damesportemonnee Rood, Berba Handtas, berba handtas grijs, Berba Handtas Leder, Berba Handtas Rood, design Damesportemonnee, handtas, laptoptassen, lederen Damesportemonnee, leren tas, leren tassen, must have Damesportemonnee, rode Damesportemonnee, tassen, tassen online kopen, trendy leren design tassen online kopen Celebrity Style & Fashion News, Uncategorized

Geen opmerkingen:

Een reactie posten