vrijdag 17 januari 2014

FENDI INTRODUCEERT DE PEEKABOO MANNEN TAS OP DE FASHION WEEK

MANNEN TAS


Op de Fashion Week krijgen de mannen tassen nog geen fractie van de aandacht dan de damestassen, maar er zijn wel degelijk fantastische collecties mannen tassen te vinden. Na de gisteren gehouden Fendi Men’s Fall 2014 show, verschenen er verscheidene foto’s van een wel heel speciale tas, de Fendi Men’s Peekaboo. Deze tas is uitgerust met het nog altijd populaire monster gezicht aan de binnenkant, wat Fendi de laatste 6 maanden beroemd heeft gemaakt.


Dat de Fendi tas een vernieuwing heeft ondergaan is verrassend te noemen. Zijn debuut was niet zo lang geleden al en het had een perfect normaal leven als zijnde een populaire tas, zoals Fendi ook de Chameleon en Silvana tassen introduceerde. Dit seizoen werd hij opnieuw geintroduceerd zonder veel tamtam, na eigenlijk nooit weg te zijn geweest en nu is de tas, samen met de 2Jours Fendi de “King” onder de tassen. Zie de lachtende mond (een rits met daarachter een rode voering in helder rood). Als je goed kijkt stelt het een gezicht voor. Op de damesversie komt dit gezicht nog beter tot zijn recht. Hier dan ook nog een foto waar Delfina Delettrez de Fendi vrouwenversie draagt. Wil iedereen zien dat je “De Fendi” draagt moet je de tas niet dicht doen. Een prijs is nog niet bekend gemaakt.


mannen-tas-PEEKABOO-2



FENDI INTRODUCEERT DE PEEKABOO MANNEN TAS OP DE FASHION WEEKFASHION WEEK, herentassen, mannen mode, MANNEN TAS, PEEKABOO MANNEN TAS Hippe Mannen Tassen, Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten