woensdag 5 maart 2014

TASSEN VAN DE NEW YORK FASHION WEEK 2014

NEW YORK FASHION WEEK


Er is al weer een New York Fashion Week voorbij. We bereiden ons nu voor om de Lente 2014 collecties vanuit Amerika onze kant op te zien komen de komende 3 weken. Het is belangrijk om te weten wat er gebeurd is in Manhattan en waar onze Euro’s voor accessoires in het tweede gedeelte van het jaar naar toe gaan.


Ten eerste is mij opgevallen op de New York Fashion Week dat de designers hun nadruk hebben gelegd op exotischleer en bont, dus bereid je maar voor om 20.000 Dollar uit te moeten geven voor een leren handtas / schoudertas of een troostprijs van 2.000 dollar voor een eco leren tas (zoals men dat zo mooi noemt). Voor top designers is weinig nodig om de ultra rijken het hof te maken met exotische leren handtassen / schoudertassen en clutches. Het stelt ze niet alleen in staat om 5-cijferige tassen op de markt te brengen, maar het maakt ook dat de merken extra luxe klanten trekken en dat was zeker een feit op deze editie van de New York Fashion Week. Denk aan Jason Wu, Rebecca Minkoff, Chanel en Dior. Wat de collecties van de verschillende designers ook gemeen hadden: genoeg blauwe accessoires, van lichtblauw tot navy, leuk!!






TASSEN VAN DE NEW YORK FASHION WEEK 20142014, DE BESTE TASSEN, lente 2014, new york fashion week Celebrity Style & Fashion News

Geen opmerkingen:

Een reactie posten