zaterdag 12 april 2014

ANTONELLO SERIO TASSEN

ANTONELLO SERIO TASSEN



ANTONELLO SERIO TASSEN  ben jij hier toevallig naar opzoek? Er zijn op dit moment 4 tasjes in de UITVERKOOP op de website van  Baggz4you.com, die leuk zijn om te hebben voor de lente/zomer, namelijk van het merk ANTONELLO SERIO.

 


Hierbij een kijkje op onze ANTONELLO SERIO TASSEN in detail. Ten eerste het off-white exemplaar, gemaakt van eco-leer. De voor- en achterkant voorzien van vlechtwerk. Binnenin een stevige nylon voering met naamsvermelding. Een vakje met rits af te sluiten en 2 vakjes voor telefoon etc. de afneembare schouderband is afgezet met goud metaal. Een schattig klein tasje om mee uit te gaan op een zwoele zomeravond met bijpassende pumps of flatjes, van het merk ANTONELLO SERIO.

 


Ten tweede, een identieke hand-/schoudertas, met een print van slang. Helemaal hot voor

deze zomer. Ik heb al heel wat tasjes gezien met een slangen leren print die je kunt combineren met de kleding van dit seizoen en mede daarom zijn ANTONELLO SERIO TASSEN een echte must have voor je collectie. Ten derde een echt uitziend Italiaans tasje in een vierkant model in de kleur wit, afgezet met beige en zwarte hengsels. De binnenkant hetzelfde als de hierboven omschreven tassen.

 


Als het aankomt op Italiaanse fashion, is het merk ANTONELLO SERIO klassiek te noemen, wat een weldaad is voor vrouwen die van mooie handtassen houden, maar niet vallen op de logo’s en andere overdaad die andere merken wel hanteren. De prijzen van de tassen vallen nu zeker mee. Voor 39,95 Euro worden ze zonder verzendkosten verstuurd. Dus voor weinig heb je al mooie ANTONELLO SERIO TASSEN in huis!

 


Ten vierde de meest bijzondere, een zogenaamd schooltassen model, met dezelfde verfijnde binnenkant, met druksluiting en glimmende details in de kleur taupe. De verstelbare schouderband maakt dat deze hand-/schoudertas te dragen is een nonchalante manier.

 


Maar dit is nog niet alles. ANTONELLO SERIO maakt ook design tassen in “leder”.  Zo hebben we een hele mooie paarse tas in de uitverkoop van de lijn ANTONELLO SERIO TASSEN. De afwerking van deze tas is werkelijk fenomenaal te noemen. De onderkant, hengsels en sluiting zijn namelijk in een paars slangenleer uitgevoerd. Dit is werkelijk een plaatje. Daar wij hiervan slechts nog 1 exemplaar op voorraad hebben, is snel bestellen het advies. Voor 183,20 euro zijn deze leren ANTONELLO SERIO TASSEN helemaal van jou. Let ook op onze nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen.


A024R 2 300x291 955826448 219x300 7581 2 235x300 7410S 2 300x262 434 300x300


ANTONELLO SERIO TASSENANTONELLO SERIO, antonello serio tas, ANTONELLO SERIO TASSEN, antonello serioa handtassen Celebrity Style & Fashion News, Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten