maandag 23 september 2013

Tramontano handtassen sinds 1865

Tramontano handtassen


Sinds 1865 is Tramontano fabrikant van Tramontano handtassen en accessoires. Geen goedkoop spul overigens, het is één van de exclusievere fabrikanten op dit gebied. Dat het in Italië gemaakt wordt hoeven we er niet bij te melden toch?


Woody Allen, Tom Cruise, Jack Nicholson. Lou Reed en Bernardo Bertolucci zijn slechts enkele van de namen die in het lijstje van celebs staan en geven aardig weer wat de doelgroep van Tramontano is.


Tramontano is opgericht in 1865, in het historische Palazzo Cellammare in Napels, het plein van de kunst en elegantie. Sindsdien ontwerpt en produceert het Italiaanse label handtassen, bagage en accessoires in leer en exotische leersoorten geliefd over de hele wereld.


Het verhaal van Tramontano is het verhaal van een merk van tijdloze handtassen en modeaccessoires, in staat om de kwaliteit en het vakmanschap van handgemaakte producten overeen te laten komen met de mode gemaakt in Italië.


In feite blijft het merk een sterke verbinding hebben met de ambachtelijke tradities en de cultuur van Napels. Tramontano handtassen zijn producten doordrenkt van kunst en creativiteit. Tegelijkertijd bespeelt Tramontano jarenlang de verandering van de mode sinds de jaren ’50, altijd trouw aan zijn unieke stijl.


Elegant en klassiek, maar toch uniek en onmiskenbaar: dit is de stemming Tramontano handtassen, met alle mode-creaties van het merk. Trouw aan de eeuwenoude tradities van het bewerken van leder en huid, en tegelijkertijd de hoofdpersoon op de catwalks van de mode, geliefd bij de meeste eclectische verfijning en glamour, met aandacht voor de behoeften van elke klant in haar winkels en atelier.


Elegantie gemaakt in Italie


Het ontwerp en het ontwerp van de collecties worden gecreëerd binnen het bedrijf en zijn geïnspireerd door de geschiedenis van het label. Geschiedenis van creativiteit belichaamd in meer dan 600 modellen, waarvan sommige dateren uit de vroege ’900, die het archief van Tramontano handtassen en designer tassen vormen. Dit is de ziel van Tramontano: het erfgoed van mode en design verzameld in meer dan 50 jaar. En dat elk jaar aanleiding geeft tot nieuwe unieke collecties, handtassen en mode-accessoires in leer waarbij er een mix is verleden en heden, elegantie en originaliteit, in een woord tijdloos.


By bagz4you.com



Tramontano handtassen 1Tramontano handtassen 3 Tramontano handtassen 4 Tramontano handtassen 5 Tramontano handtassen 6 Tramontano handtassen 7 Tramontano handtassen 8 Tramontano handtassen 9 Tramontano handtassen 10 Tramontano handtassen 11



Tramontano handtassen sinds 1865
http://blog.bagz4you.com/wp-content/uploads/2013/09/ART.1545-1024x767.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten