maandag 17 juni 2013

Piquadro - verrassing van de dag

DE PIQUADRO ZOU OOK WEL EENS JOUW VERRASSING VAN DE DAG KUNNEN ZIJN..


Soms zie je een tas voor de eerste keer en deze maakt je dan meteen gelukkig. De puzzelstukjes vallen in elkaar en vormen een harmonieus geheel. De keuze van het leer, modern en toch ook bescheiden. Dat overkwam mij toen ik die blauwe business tas van Piquadro zag. Ik wist het gewoon. De industrie gaat maar door en produceert vele verschillende merken. Hoe krijgen ze het elke keer weer voor elkaar om een casual, slank gestruktureerd uiterlijk te maken, wat het zo goed doet bij de klant? Op dit moment is deze zeker een van de betere die ik heb gezien. Je kunt deze tas zowel als handtas/schoudertas dragen (extra leren schouderband). Door het gebruik van vele vakken binnen- in, is deze ook gemakkelijk op orde te houden.

De tas voelt een beetje brutaal op een bepaalde manier – sterk / rechte lijnen, terwijl er ook een zekere zachtheid vanuit gaat door de soort leer die gebruikt is. Deze elementen maken deze tas geschikt voor zowel zakelijk als privegebruik. De maat is perfekt. Ik sta nog in dubio welke kleur ik zal nemen, maar eigenlijk heb ik al een keuze gemaakt. Deze prachtige tas is te koop voor 335 euro. Ik ga hem gelijk bestellen, dan weet ik zeker dat ik hem op tijd in huis heb voor mijn nieuwe baan.

Over Piquadro

Piquadro specialiseert zich in innovatieve business bags en accesoires, welke zichzelf onderscheiden door de functionaliteit van haar producten en het mooie design. Piquadro is een Italiaans bedrijf en merk. Dit verklaart de kwaliteit van het leder en het oog voor design. Het verklaart de passie, de creativiteit en het gevoel voor stijl, welke informeel maar toch zeer stijlvol is. Kenmerkend voor Piquadro is dat elk item een high-tech accessoire bevat. Het zakenleven wordt steeds drukker en drukken, maar Piquadro geeft iets in jouw hand wat je op dat moment nodig hebt om goede zaken te doen!

piquadro-geel

piquadro business bag – voorkant
piquadro-geel1

piquadro business bag – achterkant

Piquadro - verrassing van de dag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten