maandag 8 december 2014

CHABO BAGS GRANDE PETIT LEOPARD

CHABO BAGS GRANDE PETIT LEOPARD


Wij streven ernaar voor de feestdagen leuke accessoires in huis te hebben. De Chabo Bags Grande Petit Leopard is daar een van. Een lief zwart leren schoudertasje met luipaardprint. Voor wie de komende feestperiode schitterend voor de dag wil komen heeft een eindeloze keur aan kleine tasjes. De luipaardprint is een variant op de Grande Petit in de effen kleuren, zwart, blauw, bruin, camel en beige. Zwart/wit past bij elke gelegenheid en bij elk kledingstuk. Om effen zwarte of winter witte kleding wat op te vrolijken, zou ik zeker kiezen voor een tas met een print. De wintercollectie van Chabo ziet er weer leuk uit met de leopardprints, niet alleen op de Grande Petit, maar ook op de shopper en de clutch. De tassen van Chabo van klein tot groot worden in Indonesie gemaakt, het looien van het leer geschiedt geheel plantaardig, wat duidelijk te zien is aan de kwaliteit. De prijzen zijn ook heel redelijk te noemen, want de Chabo Bags Grande Petit Leopard kost maar 34,95 Euro.  Waarom een klein tasje, wel het is heel makkelijk cross-over te dragen  door de bijgeleverde schouderband, waardoor je handen vrij zijn. Je creditcards, ID en autosleutel passen er precies in. Meer heb je voor een avondje uit of dinertje niet nodig.


Sinterklaas is bij onze webshop al langs geweest en heeft een grote voorraad gebracht. Wij hebben zo veel mogelijk verschillende stijlen tassen van bekende en onbekende merken. Alle tassen zijn van de beste kwaliteit leder gemaakt.  De pakjes die je bestelt worden uiteraard met de koets van Post.nl gratis thuis bezorgd. Schroom dus niet de Chabo Bags Grande Petit Leopard maar vast in huis te hebben voor jezelf of om cadeau te geven. Over cadeau gesproken, wij pakken het uiteraard in cadeaupapier in en sturen het zo snel mogelijk naar het afleveradres. Een hele zorg minder als je alle cadeautjes voor de feestdagen in ieder geval al ingepakt kunt wegleggen.



CHABO BAGS GRANDE PETIT LEOPARDcadeau, chabo grande petit leopard, grande petit, grande petit leopard, luipaardprint, sinterklaas, zwart leren schoudertasje, zwart leren tasje, zwart leren tasje met luipaardprint Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten