dinsdag 16 december 2014

CLAUDIA FIRENZE PANTER CLUTCH

CLAUDIA FIRENZE PANTER CLUTCH


Claudia heeft collectie na collectie geproduceerd, waaronder de Claudia Firenze panter clutch. Een design clutch met panterprint in 3 soorten met een limited edition. Wij hebben de hand weten te leggen op deze 3 soorten en hebben er van ieder slechts 1 op voorraad. Voor de prijs van slechts 79,- Euro kan een van deze prachtige clutches/pouches van jou zijn. Gemaakt van een donkerbruin zeer zacht kalfsleer, met aan de voorkant een in bont uitgevoerde panterprint. Binnenin een roze voering met een bruin lederen tag met naamopdruk. Bovenop te sluiten met een rits. Werkelijk een lief, klein tasje wat helemaal in het modebeeld van nu past. Zelf heb ik er ook een in gebruik en het verbaast me dan toch weer wat er allemaal nog in past, al is het niet de bedoeling veel mee te nemen, wanneer je met dit tasje op stap gaat. Een kleine portemonnee, je pasjes, telefoon en make-up passen er in. Meer heeft een zelfverzekerde vrouw toch niet nodig?? Vandaag is het maandag 15 december en ik krijg al de kriebels als ik aan de Kerst denk. Nog slechts 1 weekend om alle cadeautjes in te slaan. Dan nog een klein weekje werken, een aantal Kerstborrels, en het jaar is al weer bijna voorbij. Een clutch/pouch is gemakkelijk. Je kunt hem altijd op tafel leggen (neemt niet veel ruimte in), wat met een hand- of schoudertas nogal eens voor problemen zorgt. Die moet je altijd aan een stoel hangen of op de grond zetten. Meteen trek je dan ook de aandacht van je vrienden/vriendinnen met de Claudia Firenze panter clutch. Nog beter, wanneer je kunt vertellen dat er slechts 1 te koop was en niemand met eenzelfde clutch kan rondlopen. Geweldig nietwaar????? Wie wil dat niet, een clutch helemaal alleen van jezelf.


De Claudia Firenze panter clutch brengt niet alleen het beste in jezelf naar boven, maar maakt ook je kleding apart om te zien. Niet alleen couture maakt wie je bent, maar ook de accessoires die je draagt zijn super belangrijk. Schoenen, tassen en een ketting of armband maken deel uit van het geheel.


 



CLAUDIA FIRENZE PANTER CLUTCHClaudia Firenze, claudia firenze panter clutch, clutch, design, design clutch, handtas, limited edition, panter clutch, panterprint, pouch, schoudertas Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten