dinsdag 9 december 2014

GIVENCHY ANTIGONA CLUTCH

GIVENCHY ANTIGONA CLUTCH


De Givenchy Antigona clutch is gemaakt van leer in zwart/wit. Ik ben weg van alle tassen uit de klassieke lijn die Givenchy maakt en ben blij dat zij nu ook een zwart leren clutch  in de collectie hebben. Het tasje is modieus en compact, speciaal gemaakt om slechts enkele dingen in te vervoeren.  De zwarte achtergrond met de witte stippen geven het tasje een design uiterlijk en de prijs van 435,– Dollar valt wel mee toch?? De meeste mensen vinden een pouch/clutch erg handig. Het is te gebruiken in plaats van een portemonnee of als clutch bij een party outfit. Veel celebs worden gezien met een Givenchy hand- of schoudertas, maar met deze zwart leren clutch/ pouch heb ik nog niemand gezien. De manier waarop Givenchy elk seioen weer een weg zoekt om traditionele vormen om te vormen door strepen of stippen aan te brengen en het er dan ook weer heel anders uit te laten zien, is knap. Herinneren jullie je ook nog de clutch met de rottweiler erop? Geweldig, maar dan moet je wel van een dergelijke hond houden.  Ook de traditionele tassen in krokodil en slang zien er prachtig uit, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan van een paar duizend Dollar. Laten we het dan ook maar even bij de Givenchy Antigona clutch houden, die is al duur genoeg.


De Givenchy Antigona clutch past natuurlijk ook perfect bij de kleding die het merk maakt. Dit najaar is niet alleen zwart sterk aanwezig, waar de zwart leren clutch van Givenchy  mooi bij zou staan,  maar ook opvallend veel dierenprints., veelal in bruin, gecombineerd met oranje. De collectie omvat als een van de weinigen  een haute-couturelijn, pret-a-porter collectie, cosmetica, parfums en natuurlijk tassen. Audrey Hepburn was de eerste actrice ooit die haar gezicht leende voor een reclamecampagne, nogal vooruitstrevend voor die tijd. De Givenchy Antigona clutch zwart/wit zou ook mooi staan bij de zwarte jurk die Audrey droeg in de film Breakfast at Tiffanys. Je ziet met een zwart leren clutch van Givenchy kun je alle kanten op.



GIVENCHY ANTIGONA CLUTCHantigona, clutch, GIVENCHY, givenchy antigona clutch, handtas, pouch, schoudertas, tas, zwart leer, zwart leren clutch, zwart leren clutch met witte stippen Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten