maandag 15 december 2014

CLAUDIA FIRENZE DESIGN SHOPPER

CLAUDIA FIRENZE DESIGN SHOPPER


Deze Claudia Firenze design shopper, een prachtige bruine leren shopper met panterprint mag zeker niet aan je collectie hand/schoudertas ontbreken. Een elegante, maar ook stoere tas die bij elke gelegenheid kan worden gedragen. Zoals we gewend zijn van Claudia is deze tas ook weer perfect afgewerkt. De kwaliteit van het leer is fenomenaal. De zijkanten en een gedeelte van de binnenkant zijn afgewerkt met een panterprint in leer. Binnenin een bruine katoenen voering met een vak met rits en twee extra vakken voor eventueel telefoon. De bijgeleverde leren schouderband geeft je de mogelijkheid deze tas niet alleen als handtas te dragen, maar ook als schoudertas en eventueel cross-over. Voorop is de naam van de ontwerpster in het leer gedrukt.  Ook deze handtas/shopper hebben wij persoonlijk meegenomen uit Italie. Er staat dus ook maar een exemplaar op onze website. Exclusiever dan dit is niet mogelijk. Claudia ontwerpt mooie leren Italiaanse tassen en ik denk dat wij de mooiste exemplaren uit haar collectie hebben gehaald, waaronder deze Claudia Firenze design shopper.


De Claudia Firenze design shopper, ontworpen door Claudia Sequi verdient een prijs, als die er al voor tassen bestaat. Zoals de naam van het merk al aangeeft, is het gevestigd in Florence. De traditie en know-how van meer dan 50 jaar om met leer te werken is duidelijk te zien aan de ontwerpen en uitvoeringen. De collectie gaat met de seizoenen mee en er vindt continu een up-date plaats in design en gebruikte materialen.  Alleen de beste huiden worden gebruikt om de tassen de vorm en kleur van het seizoen te geven. Om dit te waarborgen worden de tassen alleen in Toscane gemaakt, zo ook de Claudia Firenze design shopper met panterprint. Helemaal van deze tijd en leuk om eventueel te combineren met leren schoenen of laarsjes in panterprint. De kleur bruin past in elk seizoen en werkelijk bij elk kledingstuk, zeker in combinatie met een panterprint.


 



CLAUDIA FIRENZE DESIGN SHOPPERbruine leren shopper met panterprint, Claudia Firenze, claudia firenze design shopper, design, design shopper, handtas, panterprint, schoudertas, shopper, tas Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten