donderdag 11 december 2014

CLAUDIA FIRENZE RODE LEREN TAS

CLAUDIA FIRENZE RODE LEREN TAS


De Claudia Firenze rode leren tas is net op tijd binnen voor de feestdagen, net als de andere design tassen trouwens. Handzaam van formaat is deze moderne rode leren design handtas van de ontwerpster Claudia Sequi, gemaakt in Florence. Bovenop te sluiten met een rits. Binnenin een helderrode katoenen voering, 1 vak met rits, afgewerkt met hetzelfde rode leder en 2 kleine vakken voor o.a. telefoon. De bijgeleverde donkerrode schouderband maakt de tas ook geschikt om als schoudertas te dragen. De hengsels en zijkanten van de handtas zijn afgewerkt in een donkerder rood leder, wat de tas heel chic maakt. Ook het zilverkleurig beslag en de naam van de ontwepster in zilverkleur  geven de tas zeker een modern aanzien. Aangezien we steeds dichter bij de dagen komen om iemand te verrassen met een mooie tas, is het zaak snel te gaan handelen, want ook van deze tas is er slechts 1 op voorraad. Dit model staat op onze website voor de prijs van 189,– Euro. In dezelfde lijn Claudia Firenze rode leren tas is er nog een langwerpiger en groter model en een lief klein rond tasje. Gezien het sombere weer is het denkbeeldig dat we teruggrijpen op de kleur zwart om te dragen. Wat is er dan niet leuker om bij deze saaie kleur een rood accent toe te voegen in de vorm van een tas of schoenen en andere accessoires. De kleur rood ziet er niet alleen warm uit, maar geeft de draagster ook een energie die je uitstraalt op andere mensen.


Kortom de Claudia Firenze rode leren tas is een must-have voor iedereen. Rood is tevens een kleur die nooit uit de tijd raakt. Kleurrijk is het motto wat mij betreft deze winter. De zomer willen we nog een beetje vasthouden, alhoewel deze nu toch echt voorbij is. Het mooie van een rode tas is dat deze ook ‘s zomers heel leuk combineert met witte kleding. Deze opvallend mooie Claudia Firenze rode leren tas is dus elk seizoen te gebruiken.



CLAUDIA FIRENZE RODE LEREN TASClaudia Firenze, claudia firenze rode leren tas, handtas, leren tas, rode leren tas, rood, schoudertas Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten