woensdag 19 februari 2014

3.1 PHILLIP LIM HANDTASSEN LENTE 2014

3.1 PHILLIP LIM


Soms spreekt fashion naar de klanten toe tot de verbeelding, maar voor de 3.1 Phillip Lim Lente 2014 hebben de handtassen letterlijk iets te zeggen. De aan de hand te dragen tassen, die lijken op papieren tassen. zijn voorzien van 5 woorden, zoals “totes en “amaze”. De clutches zijn voorzien van het woord “cash” (en laten we wel zijn, “cash” is een favoriet woord onder de luxe fashion schare, om niet te zeggen gemeengoed.


Wanneer je niet zo van handtassen houdt, is er ook iets voor jou bij, want het merk brengt ook een schoudertas uit, die lijkt op de Chanel Boy Bag, maar dan iets minimalistischer. Lim heeft al naam gemaakt met zijn accessoires, en met ongeveer eenzelfde tas als de Celine Tote. Met de alsmaar toegenomen voorkeur voor de Boy Bags onder de fashion designers, is het slim van 3.1 Phillip Lim om beter geprijsde en meer bereikbare handtassen / schoudertassen en clutches te ontwerpen, die ook nog eens genoeg fashion cachet hebben. De prijzen heb ik nog niet kunnen ontdekken.






3.1 PHILLIP LIM HANDTASSEN LENTE 20143.1 PHILLIP LIM, fashion, fashionblog, handtassen, schoudertassen, tas, tassen Celebrity Style & Fashion News, Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten