maandag 10 februari 2014

affaire van Obama met Beyoncé

affaire van Obama met Beyoncé


De Washington Post zou op het punt staan uit te pakken met een gigantische scoop. De serieuze Amerikaanse krant zou de vermeende relatie onthullen van Barack Obama en Beyoncé. Dat stelt alvast de beroemde Franse paparazzo Pascal Rostaing vandaag op radiozender Europe 1. De fotograaf is niet zomaar iemand volgens Le Figaro. Hij heeft in het verleden al enige credibiliteit opgebouwd met spectaculaire onthullingen die helemaal waar bleken te zijn. Al blijft omzichtigheid uiteraard wel geboden.


Pascal Rostaing kwam in 2005 als eerste op de proppen met foto’s van Cécilia Ciganer-Albéniz, de toenmalige echtgenote van Sarkozy, met de steenrijke zakenman Richard Attias. Hij bracht aan het licht dat Albert van Monaco een zoon had en prinses Caroline een relatie was aangegaan met voormalig tennisser Guillermo Vilas.


Huwelijksproblemen

Volgens Rostaing zal morgen de bom barsten in Washington, waar het al langer gonst van de geruchten over de huwelijksproblemen tussen Barack en Michelle Obama. Zo berichtte de Nationale Enquirer enkele weken geleden nog dat beiden in aparte kamers slapen in het Witte Huis nadat Michelle zou ontdekt hebben dat haar echtgenoot een affaire had.


Marilyn Monroe

Viel Obama dan voor de charmes van Beyoncé? “In de Verenigde Staten staat er iets enorm te gebeuren”, aldus Rostaing. “De Amerikaanse pers zal de liefdesaffaire van de president met de populaire ster onthullen. De Washington Post, toch een serieuze krant en helemaal geen roddelblad, pakt morgen met de scoop uit. Heel de wereld zal er over spreken. Het is niet omdat je president bent van een wereldmacht dat je ongevoelig bent voor vrouwelijk schoon. Denken we maar aan de schandalen uit het verleden rond Marilyn Monroe en Monica Lewinsky.”


Goede contacten

Indien Rostaing de waarheid spreekt (en volgens Le Figaro zou dit wel eens kunnen want de fotograaf heeft goede contacten met de Amerikaanse pers via zijn agentschap Sphinx), bevindt François Hollande zich, na de onthulling van zijn affaire met een Franse actrice, niet langer alleen in het verdomhoekje. Bovendien wil het toeval dat de Franse president net op bezoek is in Washington.


Bron: HLN.BE


affaire van Obama met Beyoncé affaire van Obama met Beyoncé affaire van Obama met Beyoncé affaire van Obama met Beyoncé



affaire van Obama met Beyoncéaffaire, affaire van Obama met Beyoncé, beyonce, Obama Celebrity Style & Fashion News

Geen opmerkingen:

Een reactie posten