woensdag 19 februari 2014

PRADA HANDTASSEN BEDRUKT MET KUNST ZIJN GEARRIVEERD

PRADA


Prada’s artistieke handtassen Lente 2014 zijn veelbesproken in de fashion industrie, wat Prada altijd probeert te bewerkstelligen en we hebben met ongeduld op ze gewacht, zodat we de details beter kunnen bekijken. Nu er een selectie van de tassen beschikbaar is om te pre-orderen, hebben we onze antwoorden: ze zijn super gaaf en zo duur als je zou verwachten. Vanaf 2.800 dollar.


De tassen worden uitgebracht in een grotere satchel maat en een smallere schoudertas versie met een afneembare schouderband, zodat de tas ook als clutch gebruikt kan worden. De art op de tas is op verschillende manieren te zien. De grote satchels laten een close-up zien, terwijl de kleinere versies een portret laten zien van dezelfde vrouw, maar dan tot borsthoogte. Op beide maten staat de art op Prada’s saffiano leder. Beide versies lijken me wel draagbaar (en ze zullen zeker worden gedragen door style sterren op de aankomende Fashion Shows, bijvoorbeeld in Milaan en Parijs), maar ik persoonlijk vind de grotere versies leuker: het halve gezicht maakt de look abstracter en  leidt minder af. Bravo Prada!






PRADA HANDTASSEN BEDRUKT MET KUNST ZIJN GEARRIVEERDfashion, fashionblog, handtassen, handtassen prada, prada Celebrity Style & Fashion News, Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten