woensdag 12 februari 2014

HANDTASSEN VAN RALPH LAUREN

HANDTASSEN VAN RALPH LAUREN


RALPH LAUREN, maakt al vele jaren handtassen, maar de ontwerper heeft ze nooit uitbundig in winkels gepresenteerd. Je kon de “Ricky” en andere namen in de flagstore boetieks of online bij Ralph Lauren zelf kopen, maar de retail mogelijkheden waren schaars. Wanneer je er nu een wilt bemachtigen heb je vanaf nu nog een optie, namelijk Neiman Marcus, die nu een klein gedeelte (maar hopelijk in de toekomst meer) van de handtassen van Ralph Lauren Ricky online heeft staan. De prijs van bijvoorbeeld deze handtas / schoudertas is $ 2.500.


De handtassen van Ralph Lauren zijn verkrijgbaar in de basis kleuren: zwart, wit, tan en taupe, en in verschillende maten. Er zit ook een mooie gele bij, die de temperatuur in mijn kantoor met 10 graden deed stijgen (erg welkom) en een in tweekleurige versies, die erg goed passen in de look van American sportswear, waar Lauren bekend mee is geworden. Als je de zomer wilt starten met een sportieve hand / schoudertas en veel zomerse kabeltruien wilt dragen, dan doe je er goed aan de gele tas / blauwe tas bijvoorbeeld aan te schaffen.


HANDTASSEN VAN RALPH LAUREN


 


HANDTASSEN VAN RALPH LAUREN



HANDTASSEN VAN RALPH LAURENfashion, fashionblog, fashionblogger, handtassen, HANDTASSEN VAN RALPH LAUREN, Ralph Lauren, shopping, tassen Merken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten